GİRESUN / ESPİYE - Eyüp Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi

20 ŞUBAT 2023  SINIF ÖĞRETMEN DERS VE NÖBET PROGRAMI

1. DÖNEM KARNELERİMİZ HAYIRLI OLSUN
Türkiye geneli tüm okullarda olduğu gibi Eyüp Sultan Anadolu  İmam Hatip Lisemizde de 2022-2023 eğitim öğretim döneminin 1. Dönem karne heyecanı vardı. İyisiyle kötüsüyle geçirilen eğitim öğretim dönemi tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için hayırlı  olmasını dileriz.

Değerli öğrenciler; 2. döneme daha verimli ve daha istekli başlayacağınızı umut ediyoruz. Üniversitelerin bütün alanlarında imam hatip öğrencilerin bulunması için İmam Hatipli öğrenciye düşen vazifenin sadece çalışmak olduğunu biliyorsunuz.

Hepinize iyi tatiller dilreim.

Gençler Liseler Arası Karete İl Seçmesi

Ali Guc 1.

Salim Oflu 2.

Sudenaz Kuru 3.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti

"GENÇ NİDÂ KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA" VE "HAFIZLIK" YARIŞMALARI YAPILDI

Felsefe Köşesi

Mehmet Akif Ersoy'un Ölüm Yıldönümü

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı Yazdırmasın !...

"Eyüp Sultan Anadolu İHL Okuyor"

Mesleki Uygulama Programı

Kas

"Öğretmenlik görevini yerine getirirken şehit olan, hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; sevgi, emek ve fedakarlık ile yeni nesillere yol gösteren, gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek gücümüz öğretmenlerimizi en kalbî duygularımla  selamlıyorum."

Kas

Rehberlik Servisini Tanıyalım